Over Whatever's Left

Amazing gig in O'Ceallaighs Irish Pub Groningen with great audience! - Whatever's Left
Foto door John Huff

Wie wij zijn

"It’s the same shite, a different night! The more the merrier while dancing on the devils dance floor! Drinking barrels of whiskey straight from the jar. We’re going out in style till the hangover comes around and drunken lullabies remain."

 

Whatever’s Left is een opkomende Folk Rock band die enorm aan het groeien is. Het afgelopen jaar hebben ze dan ook vele festivals en kroegen mogen meenemen in de Ierse sfeer en het publiek laten dansen en feesten. Momenteel spelen we bekende en minder bekende covers  van bands als Flogging Molly, Fiddlers Green, Dropkick Murphys en Alestorm. Maar werken daarnaast hard aan eigen materiaal.

 

De band bestaat uit de volgende leden:

Anton van der Veer - Basgitaar en zang

Derk van der Wijk - Fluiten (lowwhistle & tinwhistle), accordion en zang

Jelmer Huijink - Drums en cajon

Jesper Weerheijm - Octaafmandoline, akoestische gitaar en zang

Tim David BuurkeElektische gitaar 


Samenstellingen

Whatever's Left speelt graag op veel verschillende locaties. Niet alleen op festivals en grotere café's, maar ook in kleinere pubs, markten, terrassen, privé feesten of gewoon op straat. Om dit te kunnen doen speelt de band in verschillende samenstellingen.

 

- Volledige band -

Voor de grotere podia en het beste feest, komt de band in volledige formatie. Dit houdt in, een volledige drumkit en elektische gitaren. Perfect voor een groots feest!

 

- (Semi)acoustic -

Voor kleiner podia, zoals kroegen of een ierse pub, hebben we een semi-akoestische samenstelling. Deze samenstelling is erg flexibel en aanpasbaar naar de wensen van de locatie. Opties zijn bijvoorbeeld de keuze tussen een kleine drumkit of een cajon en akoestische gitaren in plaats van elektrische.

Deze optie is perfect voor middelgrote en kleine feesten!

 

- Onversterkt -

Voor de kleinste evenementen hebben we een onversterkte optie. Met cajon en akoestische gitaren en basgitaar kunnen we bijna overal spelen. Denk aan markten, terrassen, rond een kampvuur of gewoon op straat.