Wie wij zijn

"It’s the same shite, a different night! The more the merrier while dancing on the devils dance floor! Drinking barrels of whiskey straight from the jar. We’re going out in style till the hangover comes around and drunken lullabies remain."

 

Whatever’s Left is een opkomende Folk Rock band die enorm aan het groeien is. Het afgelopen jaar hebben ze dan ook vele festivals en kroegen mogen meenemen in de Ierse sfeer en het publiek laten dansen en feesten. Momenteel spelen we bekende en minder bekende covers  van bands als Flogging Molly, Fiddlers Green, Dropkick Murphys en Alestorm. Maar werken daarnaast hard aan eigen materiaal.

 

De band bestaat uit de volgende leden:

Anton - Basgitaar en zang

Derk - Fluiten (lowwhistle & tinwhistle), accordeon en zang

Jelmer - Drums

Tim DavidElektrische gitaar

special occasions: Liam - Elektrische gitaar


Samenstellingen

Whatever's Left speelt graag op veel verschillende locaties. Niet alleen op festivals en grotere café's, maar ook in kleinere pubs, markten, terrassen of privé feesten. Om dit te kunnen doen speelt de band in verschillende samenstellingen.

 

- Volledige band -

Voor de grotere podia en het beste feest, komt de band in volledige formatie. Dit houdt in, een volledige drumkit en elektische gitaren. Perfect voor een groots feest!

 

- (Semi)acoustic -

Voor kleiner podia, zoals kroegen of een ierse pub, hebben we een semi-akoestische samenstelling. Deze samenstelling is erg flexibel en aanpasbaar naar de wensen van de locatie. In overleg zijn bijvoorbeeld de keuze tussen een kleine drumkit en akoestische gitaren in plaats van elektrische.

Deze optie is perfect voor middelgrote en kleine feesten!