Elektronic Press Kit

Deze pagina is bedoeld voor (potentiële) boekers.

Hier kun je alle benodigde informatie vinden over Whatever's Left.

Denk aan foto's, video's, promotieteksten, technische rider en meer.


(sociale) media


Email: whateversleftmusic@gmail.com

Telefoon (Anton): +316 1961 4645


Promotie teksten

Kort

Haal het gevoel van de Ierse pub in huis met Whatever’s Left! Zij zorgen met o.a fluiten, accordeon en verschillende gitaren voor een fantastische avond vol gezelligheid met meezingers en dansbare nummers in Irish Folk Rock.

 

Lang

Zin in een avond vol energieke en melodische muziek? Haal dan het gevoel van de Ierse pub in huis met Whatever’s Left! Zij zorgen voor een fantastische avond vol gezelligheid met meezingers en dansbare nummers in Irish Folk Rock. Denk hierbij onder andere aan Fiddlers Green, Flogging Molly en Dropkick Murphys.

De vier bandleden gaan met o.a fluiten, accordeon en verschillende gitaren de strijd aan om er een onvergetelijk feest van te maken!

 

English

Whatever's Left brings the feeling of an Irish pub to your party! With whistles, accordion, mandoline and all the instruments you can ask for from a rockband. They will guarantee an amazing night filled with joy, singing and dancing whilst playing Irish Rock songs!


MediaDownloads

Als je Whatever's Left boekt, ben je vrij om deze foto's/logo's te gebruiken voor de promotie. Wij stellen het niet op prijs als er zonder onze toestemming andere foto's worden gebruikt voor de promotie van Whatever's Left. Ook is het niet toegestaan om de foto's/logo's zonder onze toestemming te bewerken.

Mocht je ander materiaal van ons nodig hebben; neem vooral contact met ons op. We helpen je graag!

Download
Technische Rider
Whatevers Left Rider.pdf
Adobe Acrobat document 133.4 KB
Download
Logo's
Whatever's Left - Logo's.zip
Gecomprimeerd archief in ZIP formaat 612.5 KB